Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

COPD betegség

COPD, azaz chronic obstructive pulmonary disease.

Koreában a súlyos, többnyire Kínából érkező légszennyezés, a dohányzás, a városi lét, a rendkívül sok munka, kevés szabadidő, a stressz együttes hatása és némi genetikai hajlam eredményeképp megszaporodott a légzőszervi allergiás, allergiából fakadó asztmás, COPD-s betegek száma a kétezres évek elején. Azóta a hagyományos tüdőbetegségekre készült hánják főzeteket aktualizálták a mai problémákra és ezekkel gyógyítani lehet a COPD-t, az asztmát, az allergiát és a krónikus arcüreggyulladást is, amitől kivált sok koreai szenved.

Az első alanyom a férjem volt. Ő azok közé az emberek közé tartozik, akiknek nehezen, lassan és kis mértékben hat a hánják, meg is küzdöttem, mire sikerült számára hatékony gyógyszert főznöm. Természetesen ezek a főzeteket is egyéni energetika szerint készülnek. Ő sokáig csak allergiás volt, dohányzott, abbahagyta, 15 év után ismét dohányozni kezdett, hosszabb ideig egyáltalán nem sportolt, szellemi munkát végzett, az allergiából asztma lett. Tekintettel arra, hogy ezek a „tüdőbajok” hajlamosak egymást generálni, igyekszem már az asztma, allergia, arcüreggyulladást megfelelően kezelni nála, nem szeretem az antibiotikum kúrákat és a szteroidokat sem. Később jelentkeztek vásárlók is COPD-vel, de mind úgy kezdte, hogy tudja, hogy azzal nem lehet mit kezdeni… Pedig ez nem így van, még nagyon súlyos állapotban lévő betegség is nagy mértékben javítható, sok esetben teljesen meg lehet a betegséget gyógyítani és 96%-ban elkerülhető a tüdőrák kialakulása.

Alapvetően két irány van. Az egyik, a nagyon előrehaladott betegség megállítása, javulás elérése és a tüdőrák elkerülése, a másik a betegség teljes meggyógyítása.

Természetesen az irány nagyban függ a beteg állapotától, az energetikájától, és az egyéb fizikai, mentális paramétereitől, de senkinek sem kell ebbe a betegségbe megfulladnia, ez elavult vélekedésnek számít itt.

A használt gyógynövények, adott esetben szarvasagancs és fagyanta, válogatva kerülnek a főzetbe, az egyén szükségletei szerint.

Mindenféleképpen komoly javulás érhető el, nem szabad azt gondolni, hogy ez amolyan lassú halál.

Néhány éve egy koreai hánüszá (hagyományos koreai orvos) kidolgozott COPD-re egy igen hatékony receptet, egy csoszan kori recept módosításával. Ez a recept is a rendelkezésemre áll, ennek a hatásáról nemzetközi és vegyes (keleti és nyugati medicinát gyakorló orvosok) közösen hatásossági tanulmányt publikáltak. Kimondottan magas százalékban gyógyítható és szinte minden esetben javítható a COPD-s betegek állapota. A képen a felhasznált fő gyógynövények egymásra hatásának ábrája és a főkent használt gyógynövények neve található. A belőlük készült főzetek neveinek nagy része is olvasható. Érdekesség egyrészt, másrészt talán segít a hatásmechanizmus megértésében.

Magyar