Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Meddig kell inni a főzetet?

Én folyamatosan iszom a saját energetikám szerinti egyéni főzetet, évente egyszer, kétszer be szoktam iktatni egy-egy hónap szünetet. Az én főzetem részben gyógyító főzet, részben elviselhető szinten tartja a nem gyógyítható betegségeimet, illetve javít azokon. Ebben a főzetben benne vannak a bőrszépítő főzet gyógynövényei is. Személy szerint nekem három hónapba került, hogy annak a hatása nyilvánvaló legyen a bőrömön. Átlagos, inkább érzékeny bőröm van, tele volt piros pöttyökkel és vadhússal. Pigment foltok is kezdtek képződni, 55 éves vagyok, még azt sem mondhattam, hogy ez abnormális. Ugyan nem vagyok ráncos, de az arcom olyan bulldog szerűen megnyúlt, tokám is lett. Narancsbőröm egész fiatal korom óta volt/van a combomon és a fenekemen. A bőrszépítő főzet nem csak az arcra hat természetesen, hanem a teljes testre. Most már több, mint 6 hónapja fogyasztom belefőzve a saját főzetembe. A vadhús elmúlt, a piros pöttyök elmúltak, a pigment foltok szintén. A kezem feje meglepően visszafiatalodott és a bulldog arc is visszavett a lendületből, igaz, ehhez kellett a saját készítésű arany/hongszám/selyem kozmetikai szett is a szappannal együtt.
A narancsbőr nem múlt el teljesen, de kevésbé van jelen. Ez az állapot három hónap alatt alakult ki, azóta csak azért iszom, mert hiú vagyok és hátha még lesz valami kedvező hatása.
Az omidzsát, hongszámot, allergia főzetet nyugodtan lehet egyesével is inni, amikor érzed, hogy most rád férne. De a bőrszépítő, a Bye-háj, a haj főzet az nem hat tíz nap alatt, pláne ha naponta egyet iszol belőle. Ezekből, ahhoz hogy hasson, legalább három hónapig, naponta háromszor kell fogyasztani.
A főzet kúra Koreában úgy néz ki, hogy 150ml főzet, naponta háromszor, honapokig, de minimum három hónapig. Évtizedek óta meglévő krónikus betegségek esetén sokkal tovább.
Nyilván, itt nem fordítanak gondot a besűrítésre, mert országon belül elhanyagolható a postaköltség. Ettől függetlenül a főzet kúra nem gyors, ellenben roppant alaposan gyógyít, olyan betegségeket is, amelyeket a nyugati orvoslás nem tud, ráadásul minden káros mellékhatás nélkül.
Alapvetően két féle főzetet különböztetünk meg a hagyományos koreai orvoslásban. Hánják és poják.
A hánják gyógyít, a poják egészségesen tart. Poják a hongszám, a hükszám, a nogjong, omidzsá stb. Ami gyógyít de szinten is tart. Minden más hánják, ami adott betegség /betegségek gyógyítására hivatott. Amikor valaki kizsigereli a testét és a tudatát, rendbe jön a hánjáktól ha megbetegszik, de a betegség után ha marad a régi életmód, ismét szükség lesz hánjákra, ha okosan gondolkozik az illető, akkor karban tartja magát pojákkal, hogy a nehéz életmód ellenére se legyen ismét komolyan beteg. Túl ezen, minden hánják és poják több területen hat. Az omidzsá például a tudatra, a lélekre, a tüdőre, a bőrre, az emésztésre, a vérre.
A hongszám minden apró és nagyobb gyulladásra, a szervezet egészének ellenálló képességére, hatalmas szerepe van a rák betegség megelőzésében is. A CCC tea a tudatot tisztitja, a lelket nyugtatja, a testet erősíti.
Tehát aki egészséges, vagy meggyógyult a hánjáktól, de nem áll módjában „jobban” élni, az helyesen teszi, ha pojákkal védi ki a (következő) bajt. Akinek 30 éve van kezeletlen, krónikus megbetegedése, általában nem is egy, az ne várja, hogy két hét alatt rendbe tudom hozni, lehet, hogy hat hónap, lehet, hogy három, minden ember más, más sebességű a reagálása is az orvosságra.
Ezt már nagyon régen el szerettem volna mondani, mert magamban mindig sajnálkozom a „10db bőrszépítő” típusú megrendeléseken, hogy ennyitől nem lesz változás, csalódás és pénzkidobás viszont igen. Persze, ha valaki folyamatosan veszi tízesével mert neki úgy kényelmes, az megint másik történet, miért ne? Tudom, hogy nem olcsó. Azt is tudom, hogy pont féláron készítem, mint bárki más és azt is tudom, hogy a magánorvosok hada sokkal többe kerül. Természetesen az ideális esetben mindkét orvoslás rendelkezésre áll, de ritka az ideális eset. Ha hánjákkal szeretnétek gyógyulni és pojákkal egészséges maradni, az nagyszerű választás, de tessék időt adni neki és a saját testeteknek, lelketeknek hozzá.

Magyar