Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Mikozin

Egy ideje már nagyon érdekel a hüvelygomba elleni főzet összetétele, mert amikor összeállítom a főzetet, azaz kimérem a szükséges mennyiségű gyógynövényeket, mindig elbűvöl, hogy mennyire tökéletes recept, mint a fluvid receptje például. Kérésre került a látókörömbe, mert tudom, hogy mindenféle ostoba előítélet társul a betegséghez, magamtól fel sem tettem volna. Ráadásul simán lehetne tasakos(kis mennyiségben vásárolható) de most írjam rá, hogy hüvelygomba? Senki nem fogja megvenni. Viszont jöttek rá rendelések és én egyre jobban értékeltem azt a tudást, amivel a recept készült. Mondanom sem kell, hogy több száz éves a leírás.

Azt ugye ti is tudjátok, hogy a koreai orvoslásban öt fő szervrendszert különböztetünk meg egymástól. Vegyük példának a tüdőt és egy kis időre felejtsük el a nyugati szemléletet. A tüdő egy szervrendszer. Hozzá tartozik minden, ami a légzéshez kell, továbbá a száj, a fogak, a bőr, nyálkahártya, az agy, a csontok, a csontvelő, a belső elválasztású mirigyek és a haj, szem is. Az autoimmun betegségek is, a tudat mentális problémái is.

Ha egy „tüdő problémás” embernek megnézem az energetikáját (azaz a születésekor hozott energetikai egyensúlyt, vagy annak hiányát, ami kiszámolható a születési dátum és a születési óra segítségével, (az öt elem, fém, fa, tűz, víz, föld egyensúlyának helyzetét jelenti) akkor száz százalékosan biztos lehetek abban, hogy probléma van nála a fém elemmel. A fém elem ugyanis a tüdőre ható elem. Ha túl sok, ha túl kevés, pontosan ugyanazokat a betegségeket okozza. A fém elemnek, mint minden elemnek van jin, illetve jáng minősége, de ez messzire vezet és nem akarok érthetetlen posztot írni.

A hüvelygomba főzet érdekes módon tüdő főzet, pedig a hüvely a veséhez tartozik. Ez roppant furcsa, de a főzet eddig 100%-ban hatott a betegeimnek, tehát meggyógyítja a hüvelygombát. Akkor nézzük másképp, nézzük a gomba felől, hátha úgy tovább jutunk. A hajas fejbőrön, a szájban, a bőr bármely területén, nyálkahártyán, hallójáratban, lábujjak között, körömben /körmön, rengeteg helyen lehet gomba. Ezek ugye mind a tüdő által felügyelt helyek. Ebből az következik, hogy a hüvelygomba főzet nem elsősorban hüvelyi gombás fertőzés ellen való, hanem a szájpenésztől a fejbőr problémákon át az ún. elsavasodásig mindenre jó. Herpeszre és más autoimmun, bőrön jelentkező betegségre is. Egy szóval tüdő főzet, feltűnően sok hajhagyma és fejbőr, bőr, nyálkahártya gyógyító gyógynövénnyel. Minden gyógynövény rendelkezik élettani hatással, hideg, illetve meleg természettel, továbbá jin, avagy jáng jellegű elem alá is tartozik. Ezek mind egyformán fontos tulajdonságai a gyógynövénynek. Ezek figyelembevételével készül minden főzet recept. Az ebben a főzetben szereplő gyógynövények élettani hatása többnyire gomba és parazita ölő, az egyéb tulajdonságaik alapján pedig egymást kiegyenlítő, a végeredmény, azaz a 17 különböző gyógynövény együttes energetikája semleges, tehát bárki fogyaszthatja. Úgy tüdő főzet, hogy nincs benne fém energia, úgy autoimmun betegség gyógyszer, hogy kimondottan arra jó élettani hatással rendelkező gyógynövény sincs benne. Ettől csodálatos ez a tudás. Nagyon hatékony, nem tünetet csillapít, hanem gyógyít, a különböző gyógynövények egymás közötti kölcsönhatása egy egység, ami az élettani hatása és az energetikai hatása segítségével lép egy újabb kölcsönhatásba az élő szervezettel meggyógyítva azt úgy, hogy kizárólag pozitív hatást fejt ki, még a mellékhatásai is pozitívak. Ezért van az, hogy a főzet minden olyan élőlénynek használ, amelynek az emberéhez hasonló energetikai felépítése van. Egyszerűbben fogalmazva az emlősöknek jó.

Magyar