Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Aromatica Rozmaring Hajnövekedés Stimuláló Spray 100ml

 25,600 102,600

Aromatica Rozmaring Hajnövekedés Stimuláló Spray 100ml
Nem hajolaj, hanem spray, tehát nem fog tőle be zsírosodni a haj, nem kell utána 3-4 mosni mire ki fog jönni a hajból.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:
Használat előtt rázza fel a terméket. Tartsa közel a permetező fúvókát, és permetezze be az egész fejbőrt vagy az érintett területet. Ujjbegyeivel gyengéden masszírozza be a nyak hátsó részétől a fej búbjáig, amíg teljesen fel nem szívódik. Javasoljuk továbbá a fából készült fejbőrkefével történő masszírozást. ( Tehár nem az érdes fésővel, érdemesebb simán kézzel vagy szilikonos masszírozóval vagy puha sörtés fésüvel felvini.)

* Permetezzen, amikor a fejbőr hőmérséklete „magas” a hűsítő hatás érdekében.

Intenzív illata van, lehet fürdés előtt vagy után ahsználni, viszont egy 20-25 percet érdemes hagyni amíg beszívódik. Ha valakit zavarna az illata a fürdés előtte opció a javaslatos, de mivel nem zsírosodik tőle a haj, nyugodtan lehet bármikor alkalmazni. Itt egy Illusztrációs videó:

Hajnövekedés stimuláló · Fejbőr vitamin · Nyugtató · Szilikonmentes

Hajnövekedés stimulálónk egy közvetlenül a fejbőrre juttatható spray, amely elősegíti a lágyabb, egyenletesebb fejbőrt. Nem zsíros és levegős textúrája megkönnyíti az ismételt felvitelt. Illóolajkeverék összetevőiből, hét vitaminból, hat fekete táplálékból készült koncentrált tápanyagból készült, amely táplálja a haj gyökerét.

Fejbőrtápoló tonik
amely javítja a fejbőr állapotát
ROZMARY ILLÓOLAJ*
ROZMARY LEVEL KIVONAT**
Vitalizáló · Erősítő · Tisztító · Tápláló

A rozmaring természetes természete lágyítja az elhalt hámsejtek felhalmozódását a könnyű hámlasztás érdekében. A rozmaring természetesen tápláló összetevő, amely a legyengült fejbőrt is táplálja.

* ILLÓOLAJ: Az illóolajok az eredeti növény koncentrált formája. Az előnyöket ugyanúgy nyerik ki, mint mindig, gőzdesztillációs módszerrel, amelyet először Avicenna fejlesztett ki a 10. század környékén, és megőrzi tulajdonságaikat és előnyeiket.

** LEVÉL KIVONAT: A levélkivonatokat főzéssel nyerik, amely a gyógy- és gyógynövényekből vonja ki a hatóanyagokat anélkül, hogy alacsony hőmérsékleten hevítené azok minőségét.

***SCIE szintű folyóirat: Calabrese, V., et al. „Hősokk-fehérjeszintézis indukálása az emberi bőr fibroblasztjaiban az oxidatív stressz hatására: szabályozás a rozmaring kivonatból származó természetes antioxidáns által.” International Journal of szöveti reakciók 23.2 (2001): 51-58.

anyag:
EREDETI AROMATIKA KIVONATOK

A COSMOS minősítéssel rendelkező gyártóüzemünkben az AROMATICA autentikus aromaterápiás extrakciós technikát alkalmaz gyógy- és gyógynövényekből.

ROZMARY FEJBŐR ERŐSÍTŐ 3 kivonatot tartalmaz.

FŐZET:
A főzet olyan extrakciós módszer, amely a gyógy- és gyógynövényekből nyeri ki a hatóanyagokat anélkül, hogy alacsony hőmérsékleten hevítené azok minőségét.

Nyers összetevők: rozmaring, fenyő
Hatékonyság: A fejbőr vitalitása, a hajgyökér táplálása

TINKTURA
A tinktúra a hatóanyagok kinyerésének módszere úgy, hogy gyógynövényeket vagy gyógynövényeket egy ideig alkoholba helyeznek, hő használata nélkül.

Nyersanyag: gyömbér
Hatékonyság: Nyugtatja és tisztítja a fejbőrt
KÖNNYŰ, DE TÁPANYAGOKKAL TELE
A stressz, a dohányzás és az ivás olyan tényezők, amelyek a fejbőr „felmelegedéséhez” vezethetnek, és ha figyelmen kívül hagyják, további hajproblémákhoz, például hajhulláshoz vezethetnek. A ROSEMARY ROOT ENHANCER könnyű és szellős összetételű, nem hagy maga után maradékot, és azonnal kezeli a felforrósodott fejbőr problémáit.

INTENZÍV TÁPLÁLÁS
A 7 erős tápanyag, a Vitamin Complex* és a 6 Black Food Complex* elősegíti az egészségesebb gyökerek kialakulását a dúsabb hajért.

* 7 vitamin komplex: B5 provitamin (panthenol), B7 vitamin (biotin), B1 vitamin (tiamin HCL), B6 vitamin (piridoxin HCL), C vitamin (aszkorbinsav), K3 vitamin (menadion), B2 vitamin (riboflavin)
* 6 fekete élelmiszer komplex: fekete rizs, fekete bab, fekete szezám, padlizsán, eperfa gyümölcs és bors mag

A FEJBŐR EGYENSÚLYOZÁSÁNAK KORrigálása
A probiotikumok és a koffein helyreállítják a fejbőr egyensúlyhiányát. A 2 főzetkomponens* és 7 tinktúrakomponens*, amelyeket az AROMATICA saját kezűleg von ki, elősegíti az egészséges haj ápolását a tövétől a hajvégekig.

* Főzet: A főzet olyan módszer, amellyel gyógynövényekből vagy gyógynövényekből hatóanyagokat vonnak ki vízben alacsony hő alkalmazásával. A fizikai extrakciós módszert régóta használták a növényekből a hatóanyagok hatékony kinyerésére. Rozmaring és fenyőfőzetet tartalmaz.
* Tinktúra: A tinktúra egy módszer a hatóanyagok kinyerésére úgy, hogy a gyógynövényeket vagy gyógynövényeket egy ideig alkoholba helyezik anélkül, hogy felmelegítenék őket. Az alkoholos kivonatok az alapanyagok vízben és zsírban oldódó komponenseit, valamint az alacsony molekulatömegű hatóanyagokat is gyorsan felszívják a bőrben. Gyömbér, fekete rizs, fekete bab, fekete szezám, padlizsán, eperfa gyümölcs és fekete bors tinktúra kivonatát tartalmazza.

SZILIKONMENTES FEJBŐR TONIK
A fejbőr pórusai nagyobbak, mint az arc pórusai, így sokkal finomabb ápolást igényel. A szilikonmentes formula gyengéd és alkalmas a fejbőrön való használatra.

* A fenti leírás az alapanyagok jellemzőire korlátozódik.

HOLISTIKUS
AROMATERÁPIÁS RITUÁLIS
Tapasztalja meg a holisztikus aromaterápiát tiszta illóolajokkal. Parfümvegyészek és aromaterapeuták együtt dolgoznak az egészségesebb haj optimális formuláján.
Kellemes szellő, mely felfrissíti a reggeli levegőt, rozmaring.

Az illóolajok hűsítő keveréke revitalizálja az elmét. A rozmaring a sűrű erdő lendületét hozza, felébreszti a letargiából. A cédrusfa, a ciprus és a fenyő fokozza az aromák egyensúlyát és gazdagítja a belső energiát.

A rozmaring α-pinénje és verbenonja segíti a fejbőr hámlását és táplálékot biztosít, amelyek stimulálják a hajnövekedését, és olyan elhalt hajszálak újraéledését, amelyekről már lemondtunk.

 

SKU N/A Kategória

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Aromatica Rozmaring Hajnövekedés Stimuláló Spray 100ml"

Your email address will not be published.

Magyar