Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Bokadagadás elleni főzet

 7,000

Olyan végtagdagadásra hat, amely reggel nincs, vagy kis mértékű, estére romlik. A lábdagadás vagy más néven vizesedés egy igen gyakori probléma, amely megkeserítheti az ember életét, azonban a legtöbb esetben nem ad okot komolyabb aggodalomra, főleg akkor, ha a nap folyamán sokat állunk vagy ülünk. A lábdagadás kéz a kézben jár a vizesedéssel: ha a lábak szöveteiben folyadék gyülemlik fel, azok duzzadtak lesznek. Reggel, amikor felvesszük a zoknit, még kényelmes, azonban a nap folyamán egyre szűkebbé válik és estére igen kellemetlen lesz a viselése.

Két hét körülbelül mire igazán jól hat, naponta egy~két főzetet célszerű meginni. Inkább a reggeli és déli étkezés után fél órával javasolt a fogyasztása, vízhajtó tulajdonsága miatt.

Először is dehvángot tettem bele, abból viszont rögtön dupla adagot, mert, hogy a dongipogám (a gyógyszerkészítők bibliája) azt írja róla, hogy „hasmenést okoz, azon keresztül távolítja el a pangó vért” A pangó vér, ha mai nyelvre fordítom, minden szutyok, amit évtizedek alatt benyelünk testben, lélekben egyaránt.

Aztán tettem bele dángui-t, ami pörgeti az anyagcserét és a keringést is. A harmadik főszereplő a tekszá, ami vízhajtó, a negyedik a mesil, ami az emésztést javítja. A jó emésztés azért fontos, mert ha a szervezet nem éhezik, akkor nem küld fals szignált az agyba, hogy éhes. Fahéj, szegfűszeg, gyömbér, kánghvál, mind „égeti a zsírt”. Pongnip, odi csökkenti a magas vérzsír tartalmat, koleszterin szintet, de még a vérnyomást is. Máhváng, mert az elveszi az étvágyat és üiin, mert az nem csak fogyaszt, de gondoskodik róla, hogy a bőr szép legyen, ne nyúljon meg, járulékos hatással eltávolítja a szemölcsöket, anyajegyeket, bőrhibákat, mi több, az öregedés során keletkező májfoltokat is. Tettem bele szándzsoint és decsut, csimhjángot, mindhárom szorongásoldó, antidepresszáns, mert ha már nem lehet mindent enni, legalább ne essen nehezünkre ugye és még néhány kiegészítő gyógynövényt, ami mind a főszereplők keze alá dolgozik.

Bővebben a főzetek fogyasztási módjukról, tárolásukról :

GYIK

https://judzsinpatikaja.com/gyik/

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Bokadagadás elleni főzet"

Your email address will not be published.

Magyar