Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Dorádzsi főzet ~80ml

 6,500

Dorádzsi gyógynövény, koreai körte, kevés szárított gyömbér, decsu és prémium minőségű tiszta gesztenyeméz található a főzetben.
2024-es évre vonatkozóan: késő télig a melegre való tekintettel, csak a gyári változatai lesznek elérhetőek!

Torokfájás, köhögés  allergia, dohányzás tüdő- és légzőszervi problémák kitűnő ellenszere. Kisgyereknek is adható óvodás kortól. Kellemes íze miatt a gyerekek is szívesen elfogadják.

A dorádzsi, bell flower néven fut angolul, dorádzsi 도라지 a koreai neve, illetve a hánják neve kilgjang 길경. Ez olyan mint a krumpli kontra burgonya kérdés. A növény gyökere a gyógyszer. A főzet teljesen eltérő módon a többitől, nyers gyökérből készül koreai körtével, kevés gyömbérrel, decsuval 대추 és az én főzetemben gesztenyeméz is van. Az nagyon drága dolog, kimondottan allergiás, asztmás, COPD-s betegeknek való. A dorádzsi és a körte is a fém elem alá tartozik. Ahhoz az elemhez tartozik a tüdő is, mint szervrendszer. A tüdőhöz tartoznak a légzőszervek, bőr, haj, szem, csont, csontvelő, belső elválasztású mirigyek, agy, idegrendszer (szervi értelemben). A tüdő problémáit a fém elem hiánya/többlete okozza. Ez azért ennél bonyolultabb, de a dorádzsi esetén ennyit elég tudni. Aki gyakran köhög, vagy csak úgy kapar a torka, dohányzik, allergiás, asztmás, COPD-s, gyakran van tüdőgyulladása, annak nagyon jó szer a dorádzsi. Naponta akár hármat is meg lehet inni belőle. A gyerekek is elfogadják többnyire, mert nincs rossz íze. Megfázásra, torokfájásra nincs is jobb gyógyszer. Természetesen abban az enyhe esetben, amikor még nem szükséges a fluvid. Tanároknak, akiknek muszáj sokat beszélni, szintén kitűnő. Nonallergén, csak segít. Érdemes lefagyasztva tárolni és szükség esetén fogyasztani.

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

1 review for Dorádzsi főzet ~80ml

5 csillag

100 %
1 review(s)

4 csillag

0 %
0 review(s)

3 csillag

0 %
0 review(s)

2 csillag

0 %
0 review(s)

1 csillag

0 %
0 review(s)

1 vásárló értékelte

  • Avatar

    Anna Bächer

    A családban hárman voltunk betegek, a nagyon köhögősöknek is egy nap alatt oldódott a köhögées, alapvetően gyorsan gyógyultunk:)

    2024-01-15

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Magyar