Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Fekete Obszidián Arc Roller és Gua-Sha szett

 20,900

Az ázsiai nők már évszázadok óta nagy hangsúlyt fektetnek bőrük ápolására, és a napi arcápolási rutinjuk részét képezi a gua sha és az arcmasszírozó roller használata is.
Mindkét eszköz tökéletesen kiegészíti a mindennapos arcápolási rutint. 

A gua sha és az arcmasszírozó roller anyaga legtöbb esetben fehér kvarc vagy rózsakvarc. Mindkét anyagnak rengeteg pozitív hatása van.

Bővebben :

MELYIK ARCROLLERT ÉRDEMES VÁLASZTANOD A BŐRÁPOLÁSI RUTINODHOZ?

Hatásaik:

  • megszüntetik a bőrpírt
  • halványítják a ráncokat
  • ragyogóvá és élénkké teszik a bőrt
  • serkentik a vérkeringést, méregtelenítenek
  • nyugtató hatásuk van
  • csillapítják a szem körüli duzzanatot
  • segítik a bőrápolók hatóanyagainak bejutását a bőr mélyebb rétegeibe

A gua sha használata:

A gua sha kő mélyrehatóbb masszázst jelent a bőrnek, mint az arcmasszírozó roller.

Tisztítsd meg arcbőrödet és a gua sha követ is. Használat előtt alkalmazz tonert vagy szérumot a hatásosabb eredményért és a könnyebb mozgathatóságért. A kő élét csúsztasd végig arcodon, arcéleiden. A kő formai kialakítása követi az arc formáját, így az arc minden részén könnyedén alkalmazható.

A fekete obszidián kiválóan használható problémás, pattanásos bőrön. A kő energiája kivezeti a feszültséget és elősegíti az eltömődött pórusok kitisztítását. Serkenti a nyirok- és vérkeringést, segít megtisztítani a bőrt a méreganyagoktól.

Kiváló minőségű fekete obszidián roller és gua sha.

A kristályterápiát évszázadok óta alkalmazzák a test holisztikus gyógyításának elősegítésére. E gyönyörű ásványokat először az egyiptomiak alkalmazták, akik a „gonosz szellemek” elűzésére használták őket.

Minden kő elektromágneses rezgésekkel van feltöltve, amelyek segíthetik a gyógyulási folyamatot, mivel eltávolítják a testben lévő blokádokat és helyreállítják az energiák kiegyensúlyozott, természetes áramlását.

Érzelmi és fizikai szükségleteidtől függően nálunk kiválaszthatod azt a kristályt, amely a legtöbb előnnyel jár a számodra.

FEKETE OBSZIDIÁN – A VILÁGOSSÁG KÖVE

Ajánlott: Minden bőrtípusra, különösen az eltömődött pórusokkal teli, pattanásokra hajlamos bőrre, mert természetesen melegít.

A többi kővel ellentétben a fekete obszidián természetes módon megőrzi a meleget, és kiválóan használható az eltömődött pórusokkal teli, pattanásokra hajlamos bőrön. A kő energiája kivezeti a feszültséget és elősegíti az eltömődött pórusok kitisztítását. Az obszidián melege serkenti a nyirokrendszert és a keringést. A bőr ilyen forma energetizálása csökkenti a méreganyagokat és tisztább, egységesebb bőrt eredményez. A fekete obszidián roller és gua sha felmelegítéséhez javasoljuk, hogy helyezd őket egy pohár meleg vízbe.

Mit érdemes még tudni a fekete obszidiánról?

Az obszidián kristálykő a paleolitikumig vezethető vissza, amikor nyílhegyeket és egyéb eszközöket készítettek belőle. Az obszidiánt vulkáni üvegnek is nevezik, mert olvadt lávából keletkezik, olyanból, amely nagyon gyorsan lehűl.

A fekete obszidián nagyon erőteljes és kreatív kő, amely stabilizáló és földelő hatásairól is ismert. Az obszidián a környezet negatív energiáinak elnyelésével véd a negativitás ellen.

Feloldja az érzelmi blokkokat és az ősi traumákat, és tökéletes kő arra, hogy magadnál tartsd a gyógyulási folyamat során. Erőt és türelmet ad a kihívások leküzdéséhez, függetlenül attól, mennyi ideig tart az út.

A Fekete Obszidián gyógyító tulajdonságai lehetővé teszik, hogy befogadd intuíciódat és belső tudásodat, növelve önkontrollodat. Arra kényszerít, hogy szembenézz az igazi éneddel.

A termék fő bélyegképe illusztráció! A termékről képek a termékgalériában találhatóak! 

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Fekete Obszidián Arc Roller és Gua-Sha szett"

Your email address will not be published.

Magyar