Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

FOODOLOGY Tabletta Coleology fogyasztószer

 39,900 75,900

A híres „piros ital „ tabletta változata.
https://judzsinpatikaja.com/termek/foodology-piros-ital-coleology-fogyasztoszer/  -> itt van egy képt szuper videó is a hatásáról 🙂
2024 talán legnépszerűbb terméke Koreában. A TV-ben korosztálytól függetlenül, midenki előtt ez van. Tiktokon, Instagrammon a híresebb Influenszereknél is meg meg mutatkozik, ha szemfüles az ember. „Piros italként” elterjedt fogyasztószer tablettás változata, ami bár fogyasztószer, egészéséges, nem a wc-re rohangálós fajta. Érdemes rákeresni akár youtubon: FOODOLOGY coleology néven és rengeteg eredményes videót fog kidobni! 🙂
Kiszerelések:
30 tabletta, 15 adag 15 napig
60 tabletta, 30 adag 30 napig
90 tabletta, 45 adag 45 napig
Miért szeretjük?
Vegyen be két tablettát naponta lefekvés előtt, hogy segítse szervezetét a zsírcsökkentésben és az anyagcserében. Nyugodtan lehet ötvözve alkalmazni a piros ital stickkel amit folyadék formában lehet elkeverni ! https://judzsinpatikaja.com/termek/foodology-piros-ital-coleology-fogyasztoszer/
Ezt a terméket koffeinmentesen tesztelték azok számára, akik érzékenyek rá.

Napi két tabletta.
Kiemelt összetevők
A Coleus Forskohlii kivonat segíthet csökkenteni a testzsírt.
100%-ban tartalmazza a napi szükséges vitaminokat (B1, B2 és B6) és ásványi anyagokat (Pantothenic Aid, Celenium), hogy olyan tápanyagokat adjon hozzá a szervezethez, amelyek esetleg hiányoznak az étrendből, vagy nem tudja előteremte a szervezet.

A FOODOLOGY COLEOLOGY CUT (60 tabletta, 30 adag 30 napig) segíthet az egészséges testfelépítés megőrzésében a napi tápanyagszükséglet 100%-át kielégítő zöld tea kivonat (katekin) és vitaminok/ásványi anyagok felhasználásával készült termék.
EGÉSZSÉGES TEST – Fő összetevője a zöld tea kivonatának (katekinek, 300 mg/adag), így segít megőrizni egészséged, plussz a zöld tea kivonat tele van antioxidánsokkal.
BEAT STRESS – 20 növényi porkeverékkel ezt a kiegészítőt úgy tervezték, hogy javítsa a reakcióképességet és növelje a vitalitást, miközben csökkenti a stressz okozta fáradtságot.
A SZÜKSÉGED TÁPANYAGOK 100%-A – Tele van olyan esszenciális vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint a szelén, pantoténsav, B6-, B1- és B2-vitamin, ez az egészség-kiegészítő minden tápanyaghiányt pótol.
A FOODOLÓGIÁRÓL – A FOODOLOGY egy nagyra becsült márka, amely ügyfeleink elégedettségét helyezi előtérbe, és kiváló minőségű, egészséges funkcionális élelmiszereket gyárt a legjobb minőségű összetevőkkel, pontos összetétellel és gyártási folyamatokkal. Együttműködünk egészségügyi szakértőkkel, hogy biztosítsuk a becsületes és megbízható, egészséges, funkcionális élelmiszerek előállítását.

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "FOODOLOGY Tabletta Coleology fogyasztószer"

Your email address will not be published.

Magyar