Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Főzet kúra fülzúgásra

 440,000

Imjang: így nevezik koreaiul a fülzúgást. Kínai eredetű szó.

Két kategóriába sorolja a problémát a hánühák (koreai orvoslás).

Az első esetben a fülzúgás mértéke nem elviselhetetlen és nem állandó.

A másik esetben szédülés, a fizikum legyengülése, hányinger és másnaposság érzet is társul mellé.

A régi leírások részletesen bemutatják a hallott hangokat, legtöbbször hangutánzó szavakkal, mint például „guing-guing”, illetve hasonlatokkal: gépzaj, stb.

Kiváltó okként az energetikai kiegyensúlyozatlanságot jelöli meg. Természetesen annak oka azonban az újabb tanulmányok szerint a dohányzás, alkoholfogyasztás, stressz, aszpirin, lidocain, bizonyos antidepresszánsok, némely antihisztamin tartalmú gyógyszer is lehet.

A fül problémájaként, illetve a fül és az agy problémájaként említik. Betegség következtében kialakult fizikai erővesztés is előidézheti.

Teljesen „süketszobában” szinte mindenki hall némi zajt a fülében, de normál körülmények között zavaró mennyiségű minőségű zajt hallani, már fülzúgás betegség.

Ehhez társulhat a fent említett szédülés,hányinger, „másnaposság” érzet, nem tiszta fej érzés.

Nagyon magányos, deprimáló betegségnek mondják a leírások, hiszen más nem hallja a folyamatos zavaró zajt. Elmondani nagyon nehéz, megértetni azzal aki nem érzi, szinte lehetetlen.

Tyúk vagy tojás kérdés, hogy a depresszió okozhatja avagy a fülzúgás okoz-e depressziót. Mindenesetre, sokszor kéz a kézben járnak. A fül és az agy is a fém elemhez tartozik. Önmagában a fém elem túlsúlya illetve hiánya is okozhatja. Mindig minden elem esetén a túl sok és a túl kevés ugyanazt a betegséget okozza, de teljesen ellenkező előjelű főzetet kell rá inni.

Itt is jól látható, hogy miért egyéni energetika szerint készülnek a főzetek, miért nincs semmire általános csodaszer. A fém elem tipikus problémája a tüdő, torok, hangképzés, mentális síkon a verbális kommunikáció.

A fülzúgást szervi szempontból a hagyományos koreai orvoslás a fül egyensúlyszervének és egy bizonyos izmot tápláló hajszálerek elzáródásának látja, illetve az aggyal fenntartott kapcsolat zavarának.

Keressetek a főzetrendelés előtti állapotfelmérés miatt, a judzsinkoreaipatikaja@gmail.com címen!
Tárolásáról, fogyasztási módjáról, szavatossági idejéről információt a GYIK-ban (Gyakran Ismételt Kérdések) találtok.

Főzet kúra – Mi az az egyéni főzet kúra és kinek ajánljuk

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Főzet kúra fülzúgásra"

Your email address will not be published.

Magyar