Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

I’mNutri Vörösáfonya Metabiotikum tabletta glutationnal

 22,900

I’mNutri-Lingonberry-Vörösáfonya-Metabiotikum glutationnal 600mg x 60 tabletta

Bőrszépítő, fiatalító elsősorban.
Szelén, K vitamin, E vi3, biotikun, finn linkon berry őrlemény.
A vörösáfonya-kivonat egy funkcionális táplálékkiegészítő, amely standardizáltan 23%-ban tartalmaz jótékony hatású proantocianidint. Ennek köszönhetően számos jótékony hatással büszkélkedhet. Arról ismert, hogy képes gondoskodni a csontok, az ízületek és a húgyutak egészségéről, valamint az immunrendszer működéséről, így ideális választás az általános egészség és vitalitás támogatására.
A glutation védelmet nyújthat a káros szabadgyökök, az UV-sugárzás, a radioaktív anyagok és a szervezetbe kerülő méreganyagok ellen. Lassítja az öregedési folyamatokat, felgyorsíthatja a károsodott sejtek, szövetek regenerációját is.
A szervezet glutationszintje számos ok miatt csökkenhet, az egyoldalú, helytelen táplálkozástól a fertőzéseken, betegségeken át egészen az állandó stresszig. Ha kevés a glutation a szervezetben, akkor elszaporodhatnak a szabadgyökök, károsíthatják az sejteket, és különféle gyulladások, betegségek alakulhatnak ki. Cukorbetegeknek, májbetegeknek különösen oda kell figyelniük a pótlására, mert náluk könnyebben előfordulhat a glutation szintjének csökkenése.

A gyönyörű királynők által kedvelt oly nagyon gyümölcs?
„Vörös gyöngyszem áfonya”
Ez egy értékes gyümölcs, amelyet több mint 5 év túlélésével nyernek. 100%-ban szántóföldön termő, mesterségesen nehezen termeszthető növény.
A múltban a királynék szívesen ették, és „Queensberry”-nek hívták.

A hidratáló krémek felsorolásakor ott szerepelnek a leírásban, de mint tudjuk a krémekből nem tud minden beépülni a szervezetünkbe. Így ezze la kapszulával elősegíthetjük a hatékonyabb beépülést.

Mi az a glutation?
A Goldithion glutaminsavat, ciszdánt és glicint tartalmaz. Ezek kombinációjával létrehozott struktúra, fontos szerepet játszik az élő szervezetek redox reakcióiban.
Ez egy antioxidáns.
A glutation nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. Hasonlóan, mint a kollagén idővel csökken a termelése a szervezetünkben.

Hogyan kell fogyasztani :
Vegyünk 1-2 szemet naponta egyszer bő vízzel!

Előnyök:

  • Könnyen bevehető tabletta típusú kiegészítő, amely segíthet a szervezet revitalizációjában.
  • 500 mg Svédországból származó vörösáfonyát tartalmaz, amely olyan tápanyagokban gazdag, mint a polifenol, az urzolsav és a C-vitamin.
  • 10% glutationt és 4 féle összetevőt tartalmaz, beleértve a C-vitamint, a tejceramidot, a fehér paradicsom kivonat port és az E-vitamint.

Főbb összetevők:

  • Vörösáfonya: Olyan vegyszerekkel, amelyek segíthetnek elpusztítani a baktériumokat és segíthetnek a gyulladás leküzdésében.
  • Glutation: Részt vehet a szövetek felépítésében és helyreállításában, a szervezetben szükséges vegyi anyagok és fehérjék előállításában, valamint az immunrendszer működésében.

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "I’mNutri Vörösáfonya Metabiotikum tabletta glutationnal"

Your email address will not be published.

Magyar