Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Akció!

Judzsin féle kullancsriasztó mist 100ml

 18,495

A főszereplő ebben a készítményben a főzet természetesen, azon belül is három kulcsfontosságú gyógynövény, amelyet allergiás bőrgyulladásra és parazita írtásra használnak. Belsőleg is és külsőleg is. Ez a főzet lett nagyon besűrítve, ebbe került extra szűz kókusz olaj, az önmagában is kullancsriasztó egyébként és aloe vera gél, fahéj olaj,  Nátrium benzoát a tartósítószer benne. Hat hónapig biztosan eláll. Ezt emberek is használhatják, nem csak kutyák. A mistben pedig található még egy kevés fahéj és bergamot olaj. Mivel kutyadologról van szó, különösen elővigyázatos voltam, minden ami benne van és nem laboratóriumi anyag, az gyógyszerkönyvi minőségű, extra szűz, 100% tisztaságú. A mist 100ml.
Ember és állat egyaránt használhatja, ha szájba kerül sincs probléma, szembe ne kerüljön, naponta többször is használható.
Mindkét termék féláron kapható az első hónapban, hogy mindenki ki tudja próbálni.
Köszönöm szépen ❤️
Kullancs kérdések.
A tegnap készült kullancsriasztó samponnal és misttel kapcsolatban kaptam több kérdést is ismétlődő jelleggel, úgyhogy ide is leírom a válaszokat.
1. Nem mérgező a főzet, semmi baj ha a szájba kerül. A samponban lévő felületaktív anyagokat babasamponban használják, nyilván nem ennivaló, de nem okoz problémát ha véletlenül a szájba kerül. Szembe azért inkább ne!
2. Ember is moshat hajat a samponnal pH 6.8 még belefér. Pláne kirándulás előtt ugye. A sampont fel kell rázni használat előtt és ha kutyákon használjuk, akkor célszerű kevés langyos vízben felhabosítani.
3, Mind a sampon, mind pedig a mist használható különösen érzékeny, allergiás, gyulladt bőrre is, a főzet eredetileg allergiás /autoimmun bőrgyulladásra való orvosság.
4, A sampon hernyóselymet és tuja hajtást/termést is tartalmaz. Ez utóbbi kimondottan intenzív hajhagyma gyógyító, regeneráló, a kutyáknak is szebb, dúsabb, allergia mentes bőrt és bundát eredményez a tartós használata. A hernyóselyem, proteinnel erősíti, gyógyítja a hajat/szőrt, kinek mi van ugye..
5, A mistet bárhová, bármennyit lehet fújni, az se baj ha a kutya lenyalja, belsőleg is hat. Szembe azért ne kerüljön. A mist az embernek épp olyan hasznos, mint a kutyának, nem csupán a kullancsriasztó hatása, de a bőrgyógyító képessége miatt is.
6. Ki kell tapasztalni az adott ország kullancs viszonyai mellett a megfelelő, de még nem pazarló adagolást, ezt sajnos innen Koreából nem lehet megmondani. Ártani viszont akkor sem árt, ha túl van adagolva. ❤️
ÖSSZETEVŐK :
Biota orienralis
Cinnamoni cortex
Pulsatilla Koreana Nakai
Mélytengeri ásványvíz
Extra szűz kókuszolaj
Esszenciális fahéj olaj
Esszenciális bergamott olaj
Nátrium benzoát

Kapcsolódó termékek

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Judzsin féle kullancsriasztó mist 100ml"

Your email address will not be published.

Magyar