Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Judzsin hánbáng fejbőr ápolója 100ml

 29,990

Update2024.05.15: új fejbőrápoló készült. A fejbőrápolóban van újdonság, mégpedig az, hogy 24 karátos arany porral készült, hogy ha esetleg a nem lemosós módon használjátok, akkor legyen egy kis extra ragyogás a hajon. Arról nem beszélve, hogy a hánühák (hagyományos koreai orvoslás) szerint az arany úgy megy, ahogy jött, ő maga nem változik, de magával visszi a „rosszat”.

Update: 2024.04.16: Csendben voltam, mert sok termék elfogyott és újat készítettünk belőlük, az pedig azt jelenti, hogy estére már nemigen marad erőm írni. A fejbőrápolóval is így történt, azt viszont megújítottam. Kikerült belőle a hajra való olaj, sokkal töményebb és szélesebb spektrumú a főzet sűrítmény, ami a kilincvenkilenc százalékát adja. Mentol, citrom olaj, borsmenta olaj, pantenol és rozmaring olaj ( A rozmaring olaj, hajnövesztő és új hajhagyma serkentő hatással bír) van benne. Nem emulgáltam, hogy azzal se váljon nehézzé a hajnak és az illóolajok elpárolognak. Eredetileg mindennapos hajmosásra kalibrálva készült, de aztán rájöttem, hogy ez csak itt van feltétlenül így, ezért vettem ki most az olajat. Az illóolajok azt segítik elő, hogy a főzet kellő mértékben felszívódjon a fejbőrben, ezért felrázva használjátok.

A benne található gyógynövény főzet összetevőinek latin nevét feltüntetjük a shopban, a termékleírásban.
Alapvetően, a fejbőr és a hajhagyma betegségeit gyógyítja, legyen az gomba, gyulladás, fertőzés, korpa, ekcéma vagy psoriasis. Ezen kívül táplálja a hajhagymákat, erősíti a hajat ezáltal. A samponnal párhuzamosan ajánlom használni, de a fejbőrápolót gyakran, naponta egyszer, kétszer is érdemes a fejbőrre fújni, kicsit bemasszírozni, úgy roppant hatékony. Akinek az illóolaj is sok, az nyugodtan öntse le a tetejéről, a mentol már feloldódott benne, úgyhogy ha valaki esetleg rendszeresen jár frizurát készíttetni, tupírozzák a haját, vagy más okból kifolyólag nem otthon mos hajat, az is tudja használni.
Remélem, hogy sikerült egy még könnyebben használható és még hatékonyabb terméket készítenem. Űrtartalma és az ára változatlan. ☺️ ❤️

Régi: Az alábbi gyógynövényekből készült főzet a fő hatóanyaga. Ezen kívül E vitamin, shea vaj és zöld tea olaj, selyem van benne, továbbá pjanbek esszencia olaj és mentol kristály. Minden anyag vegán, organikus és a létező legmagasabb minőségű.

 

A főzet sűrítmény és a vaj, olajok emulgálva vannak de azért fel kell kicsit rázni használat előtt.

Naponta egyszer, legfeljebb kétszer elegendő használni. Hajmosás nélkül is használható. Érdemes kicsit a fejbőrbe masszírozni.

 

Úgy működik, mint a zöld krém és szérum. Az illóolaj meglöki a lokális keringést, ez által hatékony a hánják felszívódása.

Akinek nagyon vékony szálú, zsíros haja van, annak ezt javaslom a balzsam helyett, normál, illetve festett dauerolt, erősen igénybe vett hajra mindkettőt. Hajhullás, korpa, gomba esetén a sampon+balzsam +fejbőr ápoló spray együttes használata javasolt. Szerintem jobb, mint a Hánülhoszu, de döntsétek el ti inkább.

 

Gyógyítja a hajhagymákat, a fejbőrt és szépíti a hajat. Saját készítésű alga víz is van benne.

 

100ml/sötét üvegben

 

A főzet tartalma:

ASZANGCSO! 어성초

Kámcso 감초

Kvároin 과로인

Kvárogün 과로근

Dángui 당귀

Mokhjáng 목향

Pekhászuo! 백하수오

Dásimá 다시마

Hongszám 홍삼

Fenyőtű 솔잎

Mogün 모근

Selyemgubók 누에고치

Selyemprotein

 

Korpa, gyulladt fejbőr, gombás fertőzés ellen. Serkenti a haj növekedését, csökkenti a hajhullást. Hidratáló hatású, a zsíros hajra épp úgy gyógyszer, mint a szárazra. A fejbőrt és a hajhagymákat gyógyítja, segíti azok regenerációját. Az alga a haj selymességét, könnyűségét garantálja.

Kapcsolódó termékek

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Judzsin hánbáng fejbőr ápolója 100ml"

Your email address will not be published.

Magyar