Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Migrén főzet kúra

 440,000

Migrén

A hagyományos koreai orvoslás több, különböző eredetű fejfájást különböztet meg.

Az okokat minden esetben a különböző jellegű energiák elakadásában, feltorlódásában, hiányában, többletében látja. Ezek lefedik a nyugati orvoslás által megkülönböztetett fejfájás formákat, sőt, sok esetben részletesebben diagnosztizál és érdekes kiegészítéseket tesz.

A leírás szerint, szűnni nem akaró, fenyérzékenységgel, gyakran hányingerrel, öklendezéssel, hányással járó fejfájás különösen azoknál az embereknél jelenik meg, akik egyébként emésztési rendellenességre hajlamosak, azon belül is, a táplálék kisebb mértékben szívódik fel a szervezetükben, mint másoknak.

Érzékenyek az időjárás változásaira, nagyon nehezen élik meg a stresszhelyzeteket, belül sokat rágódnak, gyakran keverednek véget érni nem akaró negatív gondolatspirálokba.

Könnyen elfáradnak, kevés az életerejük. Inkább hasmenés jellemző rájuk, mint székrekedés.

 

A másik migrénes csoport kevés folyadékot vesz magához, nem szomjas, pedig a teste szomjazik. Fejfájáskor a fejét nehéznek érzi, szédül, az is előfordul, hogy olyan erős a szédülés, hogy önállóan menni sem tud. Itt is jelentkezik a hányinger.
A migrén, többnyire nők betegsége, ők hajlamosak az elhízásra, mivel csak kismértékben hasznosítják a bevitt táplálékot, állandóan éhesek, cukorral és hamar felszívódó szénhidráttal próbálják a folytonos fáradtság elejét venni. Gyakran gyenge a tüdejük, allergiásak az erős illatokra, nehezen viselik a zajt, a váratlan zajtól nagyon meg tudnak ijedni. Szem, bőrproblémáknak is jobban ki vannak téve, mint mások. A migrén alatt a beszéd ereje elmegy, a légzés felületessé válik, a szédülés olyan, mintha köd lenne. A fej úgy fáj, mintha szét akarna szakadni, a test rendkívül nehéz érzetű, a szem nem akar kinyílni, feküdni sem tud kényelmesen.

Azoknak, akiknek a fent leírt módon fáj a fejük és igen gyakran fordul elő ez a fejfájás, létezik hánják (hán =korea, ják=gyógyszer) azaz hagyományos koreai orvoslás által összeállított gyógynövény főzet.

Ez a főzet segít a felszívódást rendbetenni, a felesleges vizet eltávolítja a szervezetből, oldja a hányingert és nyugtatja az idegrendszert is. Eseti szerként is beválik, de tartós eredményt a kúraszerű fogyasztásától lehet várni.
A főzet javítja a rövidtávú emlékezőképességet is és „kidugítja” az agyi hajszálereket. A tudatra is nyugtató hatású.

Keressetek a főzetrendelés előtti állapotfelmérés miatt, a judzsinkoreaipatikaja@gmail.com címen!
Tárolásáról, fogyasztási módjáról, szavatossági idejéről információt a GYIK-ban (Gyakran Ismételt Kérdések) találtok.

Főzet kúra – Mi az az egyéni főzet kúra és kinek ajánljuk

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Migrén főzet kúra"

Your email address will not be published.

Magyar