Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Tejkvarc/Hókvarc Arc Roller és Gua-Sha szett

 23,900

 Az ázsiai nők már évszázadok óta nagy hangsúlyt fektetnek bőrük ápolására, és a napi arcápolási rutinjuk részét képezi a gua sha és az arcmasszírozó roller használata is. Mindkét eszköz tökéletesen kiegészíti a mindennapos arcápolási rutint.  A gua sha és az arcmasszírozó roller anyaga legtöbb esetben fehér kvarc vagy rózsakvarc. Mindkét anyagnak rengeteg pozitív hatása van. Bővebben :

MELYIK ARCROLLERT ÉRDEMES VÁLASZTANOD A BŐRÁPOLÁSI RUTINODHOZ?

Hatásaik:

  • megszüntetik a bőrpírt
  • halványítják a ráncokat
  • ragyogóvá és élénkké teszik a bőrt
  • serkentik a vérkeringést, méregtelenítenek
  • nyugtató hatásuk van
  • csillapítják a szem körüli duzzanatot
  • segítik a bőrápolók hatóanyagainak bejutását a bőr mélyebb rétegeibe

A gua sha használata: A gua sha kő mélyrehatóbb masszázst jelent a bőrnek, mint az arcmasszírozó roller. Tisztítsd meg arcbőrödet és a gua sha követ is. Használat előtt alkalmazz tonert vagy szérumot a hatásosabb eredményért és a könnyebb mozgathatóságért. A kő élét csúsztasd végig arcodon, arcéleiden. A kő formai kialakítása követi az arc formáját, így az arc minden részén könnyedén alkalmazható.

Tejkvarc  hatása : gyulladásgátló, szem, bőr, izületi gyulladás, csonterősítő, emésztés, vér, aura tisztító

A Tejkvarc, más néven Hókvarc ásványnak nevezett szépségünk valójában még ki nem kristályosodott hegyikristály. Gyógyhatása teljesen megegyezik a hegyikristályéval, viszont lassabban fejti ki az erejét, ezért ajánlott hosszabb távon viselni. Gyógyítja a gyengén működő sejteket, erősíti a csontozatot, megszünteti az ízületi problémákat.

Fizikai hatással van a szemre, bőrre, ízületekre, tobozmirigyre. Ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott, erősíti az agyalapi mirigyet. Fájdalomcsillapító hatású, használ a szemnek, bőrnek. A hegyikristály a kvarcok színtelen változata. Az ásványok közül az egyik legismertebb, legmeghatározóbb ásvány. Ezt bizonyítja, hogy számtalan hiedelem kapcsolható a kőhöz. A görögök azt tartották, hogy a hegyikristályok az Alpok magas csúcsainak dermesztő hidegében felolvaszthatatlan jéggé fagyott vízből keletkeztek, ezért nevezték el az ásványt kristallosnak, azaz jégnek.

Tejkvarc: A tejkvarc a hegyikristály tejszínű változata, jótékony hatásai megegyeznek a hegyikristályéval. Omnipotens ásvány, minden területen jótékony hatást fejt ki. Kiváló nyugtató, gondolat tisztító kő, relaxációhoz kifejezetten ajánlott az alkalmazása. Különböző fertőzések esetén is érdemes magunknál tartani ezt az ásványt, így kihasználva fertőtlenítő képességét.  

Mire jó?

A hegyikristályt omnipotens ásványnak, azaz mindenre jó, mindenre alkalmazható ásványként tartjuk számon. Kiváló immunrendszer-erősítő, bizonyos kultúrákban már az ókorban is „kihasználták” az ásványnak ezt a tulajdonságát. A samanisztikában „világító kő”-nek, a látnoki képesség eszközének tartják, mely a látható és láthatatlan közötti közbenső szintet képviseli. A navajók hite szerint a hegyikristály idézte elő, hogy a Nap az első sugarait a Földre vesse. Fokozza az akaraterőt, elősegíti a pozitív gondolkodást. Miért érdemes ásványokat használni az arcápolás részeként? Az ásványok más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki, és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. Ezek a rezgések és az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében és a megelőzésben.

Az arcmasszírozó roller felhasználásának módja: Alapos arctisztítás a mindennapi rutinnal megegyező módon. A kívánt arcápolási termék felvitele a roller azon felületére, mellyel a masszírozást végezzük (kicsi: szemkörnyék, nagy: arc további területei). A masszírozás irányának betartása: belülről kifelé haladva. (Az évek múlásával a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik, ezért érdemes a masszírozás során „felfelé” haladni). Az arc, a nyak és a szemkörnyék átdolgozása a roller mindkét oldalának segítségével. A masszírozási idő 5-10, vagy akár 30 perc is lehet, saját igényeinknek megfelelően. A kezelés végén eszközünk tisztítása. (A roller folyóvizes átmosása során vegyszert ne alkalmazzunk)!

Gua-Sha használati útmutató: A homlok, az arc és a nyak területén alsó ívével simító mozdulatokat végzünk. A masszírozás időtartama minimum 1 perc, maximum 10 perc legyen! A szervezet általános karbantartása érdekében: szintén az íves felületet helyezzük a fülek mögé, haladjunk lefelé a nyak irányába, egészen a vállakig. A mozdulatokat ismételjük, mindkét oldalon legalább 5 percen keresztül! A talpak átdolgozása: ismét az íves felületet használva, mindkét lábat kezeljük. A masszírozó végén található masszázs pontokkal a talpak érzékeny területeit is kezelhetjük. Izom és ízületi fájdalmak esetén: azokat az izomcsoportokat, illetve ízületeket dolgozzuk át az íves felülettel, melyek gondot jelentenek számunkra. Ezeket a helyeket naponta többször kezeljük, minimum 1 percig! Amennyiben gócos pontokat szeretnénk masszírozni, a 3 Gua-Sha pont egyikével tegyük meg azt! Kérjük, legyen óvatos a szemkörnyéki területeken! Ne használja a Gua Sha-t az orrcsonton, azonban a szemöldök és arccsonton nyugodtan! Előfordulhat, hogy a masszírozás során kitüremkedés keletkezhet, mely nem más, mint a felgyülemlett kalcium, ezt el kell masszírozni!

A masszázs jótékony hatásai: A rendszeres masszázs segít a fáradtság leküzdésében és nyugodtabbá tesz. Segítségével nem csak a fájdalmas területeket tudjuk átdolgozni. Feloldja a feszült izmokat, ellazítja a testet, jótékonyan hat az idegrendszerre, serkenti a vérkeringést. Nyugodt állapotot érhetünk el, normalizálni tudjuk az alvás folyamatát. Részt vesz a méreganyagok eltávolításában. Javítja a bőr minőségének állapotát. Beindítja a test öngyógyító folyamatait, ezáltal segít a betegségek leküzdésében és a megfelelő egészségi állapot fenntartásában. Segít a stressz és a negatív érzések minimalizálásában.

A termék fő bélyegképe AI illusztráció! A termékről képek a képgalériában találhatóak! 

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Tejkvarc/Hókvarc Arc Roller és Gua-Sha szett"

Your email address will not be published.

Magyar