Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Hialuronsav 2% + B5 szérum- The Ordinary

 15,900 24,000

Mi ez: hidratáló szérum, amely ötféle hialuronsavat, hozzáadott ceramidokat tartalmaz.

Teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá varázsolja a bőrt. Simítja az apróbb ráncokat és finom vonalakat. Támogatja a bőr természetes regenerálódását erősítve a bőr védőrétegét. Antioxidáns hatású, így harcolhat a bőröregedést gyorsító szabadgyökökkel szemben.

Bőrtípus: minden bőrtípus nyugodtan használhatja, ha azt érzi, hogy hidratációra van szüksége a bőrének

Extra tippek:
a nevetőráncokon alkalmazva, azok enyhülni fognak, szinte eltűnnek, mivel ott inkább első sorban a folyamatos beszédtől, arc mimikától szárad ki a bőr.
Aki a száján alkalmazza kb. 1 hónapon át kicsit teltebb érzetet tud magának varázsolni.

Felhasználási javaslat:
– Reggel és este kell felvinni fel néhány cseppet az arcra.
– Ha irritáció lép fel, le kell öblíteni, itt extra nagy irritációt kell érteni, nem enyhe pirosodást. Ezt kikerülve, előbb csepegtess a kezedre. De ez inkább allergiásokra jellemző 🙂
– Csak az utasításoknak megfelelően használja sértetlen bőrön, tehát közvetlen sebbe vagy frissen kinyomott pattanásba, ne csepegtesd bele.

A 2% + B5 hialuronsav azonnali hidratálást biztosít, így puhább, simább és egészséges megjelenésű bőrt varázsol. A könnyű formula egész napos eredménnyel pótolja a bőr hidratáltságát, és segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, hogy újra teltebbé tegye a száraz, dehidratált bőrt. A 2% + B5 hialuronsav elősegíti a bőr látható rugalmasságát és rugalmasságát, miközben minimálisra csökkenti a finom száraz vonalak megjelenését.

Ez a készítmény a hialuronsav 5 formáját tartalmazza. A hialuronsav egy nedvesítőszer, amely természetesen megtalálható a bőrben, ami megköti a vizet. Ide tartoznak a kis, közepes és nagy molekulatömegű molekulák, egy HA keresztpolimer és hidrolizált HA. A készítmény ceramidokat is tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a nedvességet. A ceramidok a bőrben természetesen megtalálható lipidek (zsírmolekulák), amelyek segítenek megvédeni a bőr védőrétegét. Az ebben a képletben használt ceramidok szfingolipidekként ismertek. A B5 pro-vitamin hosszabb ideig hidratálja a bőrt.

Vegán.

Vizsgálati eredmények:

Azonnali feltöltő hidratálást biztosít, amely egész nap tart*
Azonnal simább érzetű bőrt biztosít*
Elősegíti a bőr rugalmasságát, rugalmasságát*
Minimalizálja a finom száraz vonalak megjelenését*

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Hialuronsav 2% + B5 szérum- The Ordinary"

Your email address will not be published.

Magyar