Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Koffein szérum 5% +EGCG 30ml -The Ordinary

 15,350

Ez az 5% koffein + EGCG oldat egy vízbázisú szemszérum, amely elsősorban a szem körüli látható bőrproblémákat célozza meg.

  • Koffein szérum 30ml
  • A puffadt szemekre, sötét szem alatti karikákra és a fáradt, fakó arcbőrre
  • Zöld teával támogatja az antioxidáns védelmet a külső környezeti ártalmak ellen
  • Nyugtatja a bőrt
  • Segít lassítani az öregedés korai jeleinek megjelenését

Bőrtípus: Minden bőrtípusra alkalmas
A termék előnyei: Sötét foltok korrekciója

Csökkenti a szemkontúr pigmentációját és a duzzanatokat.
Független tanulmányok kimutatták, hogy a koffein és az EGCG helyi alkalmazása csökkentheti a szemkörnyék duzzadtságát és sötét karikáit. További vizsgálatok kimutatták, hogy a koffein csökkentheti a cellulitisz megjelenését is.
Ez a könnyű textúrájú formula rendkívül magas, 5%-os koncentrációban tartalmaz koffeint, kiegészítve a zöld tealevelekből származó, nagy tisztaságú EGCG-vel.
Vegán és humánus; nem tartalmaz alkoholt, olajat, szilikont, diót, szóját vagy glutént.

-Koffein, zöld tea
-Szilíciummentes, Olajmentes, Diómentes, Gluténmentes, Alkoholmentes, Vegán

HASZNÁLAT:
Masszírozz egy kis mennyiséget a szemkörnyéki területre reggel és este. Ha irritáció lép fel, mosd le.

ELŐNYÖK
Formulája nagy koncentrációban tartalmaz koffeint és a zöld tea leveleiből származó epigallocatechin-gallatil-glükozidot (EGCG). A hatóanyagok ezen kombinációja szinergikusan csökkenti a sötét karikák és a szem körüli duzzanatokat.

 

Összetevők:Aqua (víz), koffein, maltodextrin, glicerin, propanediol, Epigallocatechin gallatil-glükozid, gallyl-glükozid, hialuronsav, oxidált glutation, melanin, glikin soja (szójabean) magkivonata, pentilén glikol, hydroxyethose, polyacllate Gum, tej Sav, dehidroecetsav, trinátrium-etilén-diamin diszzukcinát, propil-gallát, dimetil-izoszorbid, benzil-alkohol, 1,2-hexándiol, etil-hexil-glicerin, fenoxi-etanol, kaprilil-glikol.
Víz alapú szérum.
Csak az utasításoknak megfelelően használja ép bőrön. Használat előtt tanácsos tapasztesztet végezni. A bőr alatti szövetek, például zsír és csont szerkezetéből adódó üregek a szem körvonalában látható árnyékokhoz vezethetnek a szem alatt, ezt kivánja korrigálni. Viszont akinek egészségügyi probléma miatt van kórosan sötét szeme, ezen az nem fog segíteni, mielőbbi szakorvos látogatás azonban igen! 🙂 A sötét foltokat enyhíti a szem alatt, „karikákat”.

Kapcsolódó termékek

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "Koffein szérum 5% +EGCG 30ml -The Ordinary"

Your email address will not be published.

Magyar