Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Judzsin féle gyógysampon 300ml/utántöltő

 29,900 37,660

Hongszám főzet sűrítményt, ekcéma főzet sűrítményt, Judzsin féle hongszám olajat, kelp algát, pantenolt, esszenciális citrom és citromfű olajat tartalmaz.
Közkívánatra jobban habzik és sűrűbb is, mint az eddigi sampon.
Az ekcéma főzet azoknak is jót tesz, akiknek nincs ekcémája, akiknek meg van, azokat természetesen meggyógyítja.
Egyéb fejbőr problémákra(korpa, gomba, gyulladás, hajhullás) is orvosság.
A hongszám olaj híresen jó hajnövesztő szer és fejbőr, hajhagyma ápoló /gyógyító, ebben a samponban bőven van belőle.
Megnőtt az űrtartalma a csomagolásnak, 300ml sampon megy egy tégelyben. A tégely szétszedhető, elmosható, de ami a legfontosabb, hogy újratölthető, tehát lesz az új shopban zacskós sampon is emellett, amit majd ebbe a tégelybe után lehet tölteni. A koncepció a ne szennyezzük a környezetet, ha nem muszáj elv alapján született.
Update: Az eddigiekhez képest annyi a változás, hogy az arany, hongszám és hajhagymákat, fejbőrt gyógyító főzet mellett, rozmaring olaj és borsmenta olaj is került bele. Flakonos és utántöltős, mint eddig. Az ára és a mennyisége változatlan. ❤️
A sampont használat előtt párszor forgassátok át, hogy a főzet a lehető legjobb oldásban kerüljön a fejbőrre.
Update: 2024.06.13:
Még a hétvégi lendületből maradt, úgyhogy átvariáltam a sampont. Nem a főzet részét, mert az csak azoknak nem növeszti ki a haját, akik nem használják, hanem a kémiai részét, a felületaktív anyagok, emulgátorok stb arányát. Azért, mert ha már sikerült egy ennyire hatékony főzetet szerkesztenem, akkor legyen meg mellé minőségi az élmény is. Néhány napig küzdöttem a dologgal, de végül sikerült. A sampon sűrű, krémes, csodásan habzik, az arany lebeg benne, nem gyűlik össze alul, vagy felül, a haj fényes és nagyon kellemes illatú hajmosás után. Tökéletes az emulgáció, szóval most már ha valaki csak élvezetből használja, annak is megfelelő a minősége. Ez egyébként a könnyebb része szokott lenni, csak hát nekem általában a nehezebb dolgok mennek jobban és az egyszerűbbek nehezebben, de ez is megvan. Mivel egy darab sampon sem maradt, mostantól mindenki az újat kapja, ami gyógyhatását tekintve teljesen megegyezik az eddigivel, az élvezeti értéke viszont magasabb. ❤️
SKU N/A Kategória Címkék , ,

1 review for Judzsin féle gyógysampon 300ml/utántöltő

5 csillag

100 %
1 review(s)

4 csillag

0 %
0 review(s)

3 csillag

0 %
0 review(s)

2 csillag

0 %
0 review(s)

1 csillag

0 %
0 review(s)

1 vásárló értékelte

  • Avatar

    Veronika

    Elvékonyodó, ritkuló hajra rendeltem. Nagyon ízléses a csomagolás, a pumpa praktikus. Nekem a korábbi széria van jelenleg, de számomra az is elegendően habzik, illata, állaga is megfelelő. Nagyon szép, fényes tőle a hajam és nem hullik már. Tényleg felfrissült a fejbőröm.

    2024-01-03

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Magyar