Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

VitaHalo – Menstruációs tapasz 30db

 47,990

VitaHalo-Menstruácisó tapasz
Egy dobozban 30db tapasz található.
8 órán át tartó intenzív hatást biztosít. 40-41°C, ami hatákonyan oldja ki a menstruációs görcsöt ezen a hőmérsékleten és enyhíti az alhasi fájdalmat. Úgy tervezték, hogy több mint 8 órán keresztül fenntartsa az optimalizált hőmérsékletet. Légáteresztő anyagból készült. Kényelmes meleget ad, akár egy szauna-fürdő.
Szárny alakú kialakítása végett, a gyomorhoz illeszkedik a bevágások miatt, így a szokásos egyenes kialakítású modellekhez képest, kevésbé valószínű, hogy felgyűrődik, be „levegősödik” mozgás hatására, ezáltal kényelmes viseletet biztosít.
Nagyon puha, sárgabarack színű, légáteresztő. Egyáltalán nem kelt idegen anyag érzetet a viselete.

  • Menstruációs fájdalmakra és görcsoldásra
  • Természetes összetevők sugárzó melegsége
  • Öntapadós párnácskák
  • A három legerősebb napra ajánlott
  • Mellékhatások nélküli fájdalomcsillapítás
A VitaHalo tapasz nagy segítsége lehet azoknak a nőknek, akiket az átlagosnál jobban megviselnek a menstruációs görcsök. Ez a különleges öntapadós párnácska a sugárzó melegségét gyógynövények jótékony hatásával ötvözi. Kiváló fájdalomcsillapító hatással bír. Használata a mellékhatások nélküli görcsoldáshoz és a közérzet javításához ajánlott a menstruáció három legerősebb napján. Nagy segítség lehet a pörgősebb időszakokban, amikor nincs lehetőség ágyban, meleg vizes palackkal átvészelni ezt az időszakot. A tapaszok a fehérneműhöz simulva, észrevétlenül fejtik ki áldásos hatásukat akár egy teljes munkanapon vagy iskolai napon át. Bármikor, bárhol felhelyezhető, használata egyszerű, higiénikus. Gyógyszerek helyett ismerkedjen meg ezzel a valóban csodálatos fájdalomcsillapító módszerrel, ne terhelje szervezetét hagyományos görcsoldókkal.

Kapcsolódó termékek

Nincsenek kapcsolódó termékek!

Reviews

Még nincs értékelés.

Légy az első, aki értékeli: "VitaHalo – Menstruációs tapasz 30db"

Your email address will not be published.

Magyar