Választható valuták

Judzsin Koreai Patikája

Vásárlói tájékoztató

Kedves Látogatók!

Köszönjük, hogy itt vagy, érezd jól magad!

Néhány, fontos információ számodra:

A termékek ára koreai wonban van megadva. Ha más pénznemben akarod látni, akkor a felső sávban lévő zászlók közül arra kattints, amilyen pénznemben látni akarod az árat.

A termékek után fizetendő összeg három részből áll: a termék ára, a termék szállítási költsége és a termék tanácsadási díja. Ezek a számlán tételesen külön is fel vannak tüntetve, a harmadik „Termék Tanácsadási Szolgáltatási díj” néven. A termék ára és a szállítási költség vám-, illetve áfa-alap, a tanácsadási díj nem az, mert az szolgáltatás.

A rendelés leadását követően legfeljebb 24 órával kérjük, utald el a megadott számlák valamelyikére a vásárolt összeget. A ki nem fizetett rendeléseket töröljük.

Nagyon jó vásárlást és derűs időtöltést kívánunk nálunk.

Judzsin Patikájának Csapata

1. A shop tulajdonosa a Shinki co., Ltd, délkoreai székhelyű cég, melynek más országokban leányvállalata nincs. EU adószámmal nem rendelkezik.

2. A shopban vásárolt termékeket az EMS szállítja házhoz.

3. A termékek vámoltatása a vevő feladata, vámügyintézéssel a Shinki co. nem foglalkozik.

4. A termék épségéért a feladásig felel a Shinki, azt követően a vásárló, illetve az országonként illetékes posta, illetve a vásárló.

5. A termékeket két részben lehet megvásárolni, első rész az áru ára, második rész az adott áruhoz tartozó termékhasználati tanácsadási díj, röviden THTD. Ez vásárláskor automatikusan a kosárba kerül.

6. A 80.000 WON feletti rendelés esetén a szállítási költség egy jelképes 2.500 WON. Ezen kívül külön szállítási költséget egyeztetett, kivételes esetben számítunk fel (pl. ha a szállítmány volumene miatt, előre kalkulálhatatlan ez a tétel )

7. A vásárlást követően átutalással lehet fizetni, az ehhez szükséges banki adatok a webshopban a rendelés leadásakor megjelennek.

8. A helyesen leadott, kifizetett rendelést a lehető legrövidebb időn belül feladjuk. Termék hiány esetén azonos, vagy drágább helyettesítő terméket biztosítunk.

9. A csomag feladásakor számlát küldünk emailben a követési számmal.

A vevő adatait bizalmasan kezeljük.

Köszönöm szépen a figyelmet és kellemes időtöltést, jó vásárlást kívánok!

Lee Judzsin
tulajdonos

Magyar